Wie wij zijn | Expert Training Center Benelux

Waarom kiest u ons

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het geven van trainingen en opleidingen m.b.t. het vakgebied van de slotenmaker.  Al vele jaren zitten wij in het vak en hebben daarmee een hoop vakmanschap ontwikkelt. Dit vakmanschap verkregen we voor het grootste deel door de ervaring zelf op te doen als slotenmaker. Dit maakt onze trainingen extra praktisch.

Onze missie

Onze missie is dat, door cursisten te trainen er minder onnodige schade wordt veroorzaakt bij het openen van deuren en ramen en dat men meer zelfvertrouwen krijgt in de werkzaamheden. Wij willen de nadruk op het juiste punt leggen zodat men in de praktijk veel meerwaarde ervaart.

Wat we doen

We geven diverse trainingen op het gebeid van openingstechniek en als je slotenmaker wilt worden de opleiding slotenmaker in ons trainingscentrum te Krimpen a/d IJssel of in het geval van trainingen is het ook mogelijk op uw locatie. Daarbij is er ook de mogelijkheid voor trainingen op maat.

OOK EXPERT WORDEN?

Ga dan naar onze trainingen openingstechniek
of opleiding tot slotenmaker.

Bekijk trainingen

Samenwerking Slotenmakers Keurmerk Nederland

Expert Training Center Benelux is officieel partner van het Slotenmakers Keurmerk Nederland (SKN). Met het keurmerk laten bedrijven en slotenmakers zien dat zij betrouwbaar zijn en de juiste technieken toepassen. In algehele zin moet het bedrijf dus een eerlijke werkwijze hebben en kwalitatief werk afleveren. Dit is voor klanten belangrijk omdat het imago van de slotenmakersbranche niet altijd even goed is, er zijn namelijk veel malafide slotenmakers actief. Met het keurmerk kunnen klanten simpel een betrouwbare slotenmaker vinden.

Vanwege onze samenwerking met SKN kunt u na het volgen van een training het keurmerk makkelijker bemachtigen. Voor meer informatie over het keurmerk kunt u kijken op de website van SKN.

Website SKN