Reviews ETCB | Expert Training Center Benelux

Wat zeggen anderen over onze trainingen?

Nadat ik een keer met een heel ongemakkelijk gevoel een deur moest openen voor een van de klanten van onze woonstichting heb ik besloten dat het tijd was voor een training. Expert Training Center heeft mij hier enorm in geholpen. Ze brengen de kennis toegankelijk en snel over.

De politie moet regelmatig binnentreden in woningen. Als er deuren geopend moesten worden, werd in het verleden met veel geweld een deur ingeramd waardoor dat er enorm veel schade ontstond. Dankzij deze exclusieve politie training kunnen onze politiemedewerkers deuren snel openen met minimale schade.

Deelnemers
Politie

Samen met 6 werknemers deze training gevolgd. Erg tevreden over het resultaat. Behalve interessante technieken ook een erg gemoedelijke sfeer. Volgende maand gaan we hier ook de training openingstechniek deel 2 volgen, ik ben erg benieuwd.

Op de bouwschool in Breda heeft ETCB cursus gegeven waar ik erg veel aan heb gehad. De manier van lesgeven (lekker veel praktijk) werd met passie gedaan. Ik dacht voor de cursus nog dat ik in die dag nooit zo veel kon leren maar daar ben ik nu zeker op terug gekomen. Ze nemen ruim de tijd voor al je vragen. Vriendelijke instructeur die op al de vragen een duidelijk antwoord had. Zeer vakkundige instructeurs die duidelijk hun sporen hebben verdiend

Vermeulen
Bouwschool

Als beginnend slotenmaker was ik op zoek gegaan naar een opleiding slotenmaker. Ik kwam erachter dat daarin (bijna) geen aanbod is en kwam toen bij ETCB uit. Zij hebben mij begeleid in het proces en inmiddels ben ik alle benodigde technieken zeker. Fijne trainer en kwalitatief.