Openingstechniek Deel 1 | Expert Training Center Benelux

Professionele slotenmakers technieken


Training Openingstechniek Deel 1 | €299,-

In 95% van de gevallen worden sloten en deuren op een verkeerde manier geopend. Bijvoorbeeld voor klanten van een bouwbedrijf, woningstichting, politie, justitie en een slotenmaker. Dit is zonde want wanneer u een slot op een verkeerde wijze opent ontstaat er veel schade bij de klant (en die mag u soms betalen). In sommige gevallen kan de hele deur zelfs direct naar het oud vuil. Het gebruiken van amateuristische technieken kost daarbij ook nog veel tijd en het maakt het openen van een deur een dure bezigheid. Klanten krijgen hierdoor minder vertrouwen in het bedrijf en zullen minder snel terug komen... Zonde!
 

Met de training Openingstechniek deel 1 leert u schadebeperkend en snel sloten te openen. In ons trainingscentrum in Krimpen a/d IJssel of bij u op locatie leert stap 1 van openingstechniek. Na deze basis bent u in staat om de meest voorkomende sloten te openen op een efficiënte manier. In deel 1 leer u deuren / sloten te openen.

Trainingsonderdelen (100% praktijk)

De technieken die aanbod komen zijn onderverdeeld in destructief en niet destructief.

Destructief betekend schade beperkend openen

en niet destructief is zonder schade openen.


Bulgaarse methode

DESTRUCTIEF

Cilinders openen

DESTRUCTIEF

Oplegsloten openen

DESTRUCTIEF

Flippermethode

NIET DESTRUCTIEF

Pensloten openen

NIET DESTRUCTIEF

Hengelen

NIET DESTRUCTIEF

Brievenbussloten openen

NIET DESTRUCTIEF

Klaviersloten openen

NIET DESTRUCTIEF

Instructeur uit de praktijk


Peter Godijn


Peter is een trainer in openingstechnieken die rechtstreeks uit de praktijk komt. Al in de vorige generatie was slotenmaker hét familieberoep en dit heeft hij met succes weten voort te zetten.

Omdat het team en hij nog steeds volledig actief zijn in de branche gebruikt hij altijd de meest actuele technieken in zijn trainingen. Ook vind hij het belangrijk dat de kennis die hij overdraagt daadwerkelijk bruikbaar is en sluit hij overbodige technieken uit. Zo leert u precies waar u voor komt.

Betaalbaar en Efficiënt


OPENINGSTECHNIEK DEEL 1

  • 100% Praktijk gericht
  • Ervaren instructeur
  • Praktische leerlocatie
  • Maximaal 6 deelnemers
  • Professionele openingstechnieken
  • Deelname certificaat

Voor

€299

per persoon excl. BTW